De werkruimte voorbereiden op 1,5 meter afstand

Gebruik groen als werkplekafscheiding

Roomdivider green
Roomdivider green 2
Deskdivider green
Deskdivider green 2
Wijsvinger mos
Signing creative

De werkruimte voorbereiden op 1,5 meter afstand?

Zo kunt u groen gebruiken als werkplekafscheiding.

Looproutes

Als we het six feet office concept bekijken wat vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft ontwikkeld om virus vrij te kunnen werken, zien we vloerplannen en looproutes hier onderdeel van uitmaken. Verrijdbare wandpanelen bieden hiervoor een oplossing. Met de Green Roomdividers kun je looproutes creëren en gelijk een groene beleving, signaal, logo of tekst meegeven. De kamerschermen zijn eenvoudig (ver)plaatsbaar, omdat ze op wielen staan. Met bewegwijzeringsbordjes en stickers op de vloer kun je routes door het kantoor aangeven. Stijlvoller kan het zijn om hier een groen element voor te gebruiken, zoals bijvoorbeeld onderstaande. Dit zijn maatwerkproducten die op verschillende manieren en kleuren uitgewerkt kunnen worden.

Plantenbakken ter afscheiding

Wil je de scheiding tussen werkplekken vriendelijk houden? Gebruik dan in plaats van kunststof schotten of transparante wandjes, plantenbakken. Je kunt hiermee afstand creëren en doorlopen blokkeren.

Desk divider van mos

Het nuttige, veilige en aangename verenigen? Dat kan met de bureau scheidings wanden van mos. Ook dit is maatwerk en leverbaar in diverse kleuren en indien gewenst met patronen.

Multifunctionele scheidingswand

Met de Green Roomdivider pak je heel veel functionaliteiten in één keer. Dit kamerscherm is verrijdbaar en is te vergroenen met echte planten of kunstgroen. De andere zijde heeft een akoestich paneel waar naar eigen idee een maatwerk doek op gezet kan worden, waarmee tevens communicatie mogelijk is.

Ben je geinteresseerd in de koop- of huurmogelijkheden? Neem dan contact op met kevin Langelaan via kevin@bruinsmanatuurlijk.nl


Meer weten over hoe u de werkruimte kunt scheiden met groen? Neem contact op met Pedro.
contact
U kunt ons altijd
bellen of mailen

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'imagick.so' (tried: /usr/local/php73/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20180731/imagick.so (libMagickWand.so.5: cannot open shared object file: No such file or directory), /usr/local/php73/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20180731/imagick.so.so (/usr/local/php73/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20180731/imagick.so.so: cannot open shared object file: No such file or directory))

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: