Verhuur kerstdecoraties

Bruinsma’s verhuur van kerstdecoraties voor het bedrijfsleven gaat verder dan je zou denken. Ook hierin overtreffen we graag jouw verwachtingen! Niet alleen een kerstboom, krans of guirlande kunnen gehuurd worden, maar o.a. complete winterlandschappen en sleeën met rendieren behoren tot de mogelijkheden.

Waarom kerstdecoratie huren?

Het opzetten en opruimen van kerstdecoraties kost veel tijd. Niemand wil het doen, óf iedereen bemoeid zich ermee. Herken je dat? Zowel ergernis als tijd kost geld. Uiteraard wil je wel een feestelijke sfeer binnen jouw organisatie om de donkere maanden rond de kerst glans te geven. Als je kerstdecoratie huurt, wordt alle zorg jou uit handen genomen. Je maakt een keuze in thema en producten en op het gewenste moment wordt alles geïnstalleerd en na afloop alles weer netjes opgeruimd. Doordat je huurt heb je geen opslag van materialen, kun je ieder jaar wat anders kiezen en voldoen de spullen aan de veiligheidseisen die de wet en jouw organisatie hieraan stelt.

Waarom huren bij Bruinsma?

Omdat je veel keuze wilt hebben, de kwaliteit goed moet zijn, het weleens wat anders mag zijn en afspraak ook echt afspraak is. Na zoveel jaren ervaring in het installeren en verwijderen van kerstdecoraties hebben wij een nauwsluitend logistiek systeem, een zeer enthousiast team en staan wij zelden voor verrassingen. Als we het doen, doen we het goed! Dat geldt niet alleen voor onze interieurbeplantingsafdeling, maar ook voor onze kerstafdeling. Heb jij een bijzondere wens op het gebied van kerstdecoratie die wij niet zelf in kunnen vullen? Dan hebben wij een uitgebreid netwerk van partners die dat wel kunnen en brengen we jou daarmee in contact. Kom langs in onze kerstshow in oktober en ervaar zelf de magie die Bruinsma weet neer te zetten. We zijn dan ook trots op de mooie namen waarvoor wij al jarenlang mogen werken.

Mag jouw organisatie stralen dit jaar met de kerst? Kijk dan voor meer informatie over de verhuur van kerstdecoraties op onze speciale kerstpagina.