Over ons

Een familiebedrijf met een team van 25 mensen, waarvan enkelen al meer dan 35 jaar groene vingers hebben, sommige graag ontwerpen en weer anderen plantenliefhebbers of kerstfreaks zijn. Een mooie mix van mensen om zelf nieuwe groenproducten te kunnen ontwikkelen. ‘Als we iets doen, doen we het goed’ is ons motto. Daarom zijn we soms ook wel wat eigenwijs.

VHG Logo
Het familiebedrijf Bruinsma Natuurlijk heeft zich vanaf 1957 ontwikkeld van tuincentrum tot gespecialiseerd interieurbeplanter en is werkzaam in een groot deel van Nederland. Met een eigen ontwerpteam creëren en onderhouden wij groene (maatwerk) producten voor kantoor- en verblijfsomgevingen die om een inspirerend en gezond interieur vragen. In ons Green Creations Centre kun je volop ideeën opdoen en vrijblijvend met een groenadviseur aan de slag om een groenplan op maat te laten maken.
Merged Tuincentrum Bruinsma deel
Merged Tuincentrum Bruinsma deel
Modern tuincentrum in Aalsmeer
Lees hier het verhaal over het begin van ons bedrijf in dit artikel uit 1969.
Lees meer

Green Creations-Centre

Inspiratie voor de ontwerpen van nieuwe producten binnen de Green Creations productlijn komen voort uit de natuur. De natuur kan soms grillig en onvoorspelbaar zijn, maar biedt ook heel verrassende structuren, vormen en kleuren. Met de Green Creations producten proberen we zo dicht mogelijk de werkelijkheid van de natuur te benaderen. Voor meer fotomateriaal en technische informatie over de Green Creations producten, bekijk de brochure.
Wat bieden wij Grote planten
Lijkt het jou leuk om voor ons bedrijf te komen werken? Bekijk dan snel onderstaande vacatures en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als nieuwe collega in ons team.

Doe jij een groenopleiding en zoek je een stage plaats? Stuur ons even een bericht met jouw opleidingsrichting- en -niveau, jouw cv, motivatie en de stageperiode waar het om gaat. We hebben binnen ons onderhoud-, kas- en logistieke team leuke stageplaatsen te bieden.
Vacature