Showroom Intermat ademt groene sfeer

Intermat 1
Intermat 2
Intermat 3
Intermat 4
Intermat 5
Intermat 6

In het voorjaar van 2021 hebben wij de nieuwe showroom van Intermat in Mijdrecht opnieuw mogen inrichten met interieurbeplanting. Na oplevering heeft Hans Millenaar van Bruinsma Natuurlijk een leuk gesprek gehad met de heer Jan-Jaap van der Neut, directeur van Intermat.

Hieronder vindt u een kort overzicht

Wij hebben Intermat de laatste jaren zien groeien en vinden het een prachtig bedrijf. Kun je kort omschrijven wat jullie doen en waar jullie voor staan?

"Wij bieden consumenten een beleving en totaaloplossing op het gebied van keukens, badkamers en tegels. Het doel is om de consumenten onbezorgd te laten genieten van een verrassend mooie en kwalitatief goede producten. Dit doen wij vanuit 2 showrooms in Mijdrecht en Alphen a/d Rijn met vooral A-merken die staan voor design en kwaliteit, zoals SieMatic, Miele, Duravit, Mosa, Hotbath en Vola."

Bruinsma Natuurlijk is al vele jaren leverancier voor twee vestigingen van Intermat in een zeer divers programma. Plantenpotten voorzien van zowel echte als kunstbeplantingen, regulier gewisselde bloeiende decoraties, mosdecoratie, buitenbeplanting in potten en in december de kerstaankleding. Welke voordelen levert het hebben van interieurbeplanting voor jouw bedrijf?

"Doordat wij een beleving in onze showroom creeeren, is groen hiervan een natuurlijk onderdeel. Wij willen geen showroom zijn waarin producten worden tentoongesteld, maar we willen inspiratie geven aan de consument. In onze visie zijn planten een integraal onderdeel van deze beleving omdat we hiermee de thuissituatie goed kunnen nabootsen. Juist de verschillende producten, zoals plantenpotten, mosdecoratie, binnen en buitenplanten geven consumenten gevoel van kwaliteit en het opgaan van onze producten in de natuur."

Zou je iets willen vertellen over jouw ervaring met Bruinsma als leverancier?

"Wij werken al vele jaren samen met Bruinsma. Het voordeel van deze samenwerking ligt vooral in het vertalen van onze wensen in de juiste producten in de juiste omgeving. Doordat de bedrijven elkaar goed kennen, weet Bruinsma goed welke producten we het beste kunnen toepassen in bepaalde situaties door rekening te houden met het klimaat, daglicht, etc. Daarnaast is Bruinsma bij ons ook verantwoordelijk voor het onderhoud van alle planten. Wij kunnen ons daardoor focussen op onze core business en hoeven hierdoor geen kennis te hebben van onderhoud van planten. De kers op de taart is eigenlijk altijd de kerstperiode waarin Bruinsma onze showroom omtovert tot een kerstfeest waarin de consument het juiste gevoel krijgt. Doordat wij met vaste contactpersonen werken hebben we vaak aan een paar ideeën genoeg om een goed voorstel te ontvangen."  

Bruinsma Natuurlijk heeft het ‘Green Creations Centre’ met in de maand oktober daarin een uitgebreide kerstshow. Hoeveel waarde heeft deze fysieke beleving wat jou betreft boven digitale of papieren documentatie?

"Deze fysieke show is voor ons heel belangrijk omdat sfeer nu eenmaal live geproefd moet worden. Elk jaar maken wij onze keuze voor de invulling van de kerst in de showrooms door middel van een bezoek aan de kerstshow van Bruinsma. Kleur en gevoel speelt hierin een beslissende rol en dat willen wij graag zelf live zien."  


Helga
Ook in Alphen aan de Rijn heeft Intermat een sfeervolle showroom waar Bruinsma het groen onderhoudt en jaarlijks de kerstdecoratie mag verzorgen. 
contact
U kunt ons altijd
bellen of mailen