Samenwerking met interieurontwerpers

Ben je projectinrichter, binnenhuisarchitect of vastgoedstylist en neem je regelmatig groen op in jouw projectontwerp?

Onder andere het kiezen van de juiste beplanting in wisselende lichtsituaties is een vak apart en daar biedt Bruinsma Natuurlijk graag de helpende hand! Ook het werken op hoogte met groen en het onderhoud van kantoorplanten om ze op langer termijn in goede conditie te houden, zijn zaken waar we goed in kunnen adviseren en uitvoering aan geven.

Waarom Bruinsma?

Actie, snelle reactie en waar maken wat je belooft. Dat is waar Bruinsma sterk in is.
  • We zijn ervaren in het lezen van plattegronden en het vertalen van moods naar een concreet groenplan.
  • We bezoeken altijd de locatie om lichtsituaties en diverse maatwerk onderdelen na te meten.
  • We zijn eerlijk en soms wat eigenwijs. Als iets niet kan, zoeken we een passend alternatief waarmee wij weten dat daarmee de kans van slagen groot is.
  • Goede logistieke planning en uitvoering zoals vooraf beloofd.
  • Wij willen altijd de verwachting overtreffen!

Groenplan

We kunnen meedenken in het project vanaf de beginfase en richtlijnen geven voor producten voor het groenplan. Daarna kunnen we het plan concreter maken. Vervolgens komen we het project bezoeken of kom je naar ons Green Creations Centre. Eventueel bezoeken we samen een dichtbij gelegen leverancier als je bijvoorbeeld grotere bomen persoonlijk wenst uit te zoeken. In een groenplan is soms aanvullende verlichting nodig voor donkere plekken waar echte planten niet kunnen leven. Ook hierin kan Bruinsma Natuurlijk adviseren, leveren en de installatie verzorgen. Verder zijn we gewend om samen te werken met interieurbouwers, meubelmakers en facilitaire diensten.

Referenties

Wil je weten hoe andere interieurontwerpers de samenwerking met Bruinsma ervaren? Neem gerust contact op met een van onderstaande partners.;

TANK Interior Design uit Amsterdam
DNA projecten
Van Schie Architecten
Enzo Architectuur & Interieur
Mirato
Master Totaalinrichting

Kom inspiratie opdoen in ons Green Creations Centre!

Kijken, horen en ervaren; echt beleven zegt zoveel meer dan 1000 foto’s. Op 20 minuten rijden van Amsterdam tref je Bruinsma’s Green Creations Centre. Hier kun je in alle rust ervaren wat groen met jou doet. Laat je inspireren door de vele toepassingsmogelijkheden. Onze vakspecialist in groen is jou hierbij graag van dienst.
4_600x809
2_600x809
5_600x809
12_600x809
33_600x809
Bezoek ons
Wij ontvangen jou graag in ons Green Creations Centre
visite
Wij komen graag
bij jou langs
contact
Je kan ons altijd
bellen of mailen
brochure
Download een van
onze brochures