Samenwerking Grønn en Bruinsma Natuurlijk

Groen werkgeluk

mynte
Grass
Flor

Op maandag 12 april zijn het Udense bedrijf Grønn en Bruinsma Natuurlijk een samenwerking aangegaan. Met de producten die Grønn fabriceert breidt Bruinsma haar assortiment uit met stijlvolle groenelementen waarmee werkplekken gezond en inspirerend ingericht kunnen worden. Onder andere roomdividers, werkplekscheiders, hangend groen en kasten met groenelementen maken onderdeel uit van de productrange.

Heb jij oog voor detail en staat het kiezen van verantwoorde producten bij jouw projectinrichting centraal? Dan zijn de Grønn producten met hun duurzame eigenschappen, een goede prijs-kwaliteitverhouding en het verfijnde ontwerp jouw aandacht waard.

Gezonde en inspirerende werkplek

Het belang van het bieden van een gezonde en inspirerende werkplek is groter dan ooit. Medewerkers presteren beter in een omgeving waar aandacht is voor een gezond klimaat in een comfortabel en verzorgd interieur waar een thuisgevoel heerst. Ga jezelf maar na, jij werkt toch ook liever voor een bedrijf waar je einde van de dag met nog voldoende energie en een lach op je gezicht huiswaarts keert? Er zijn verschillende factoren van invloed op een gezond binnenklimaat.

Planten op de werkplek zorgen voor een verhoging van de luchtvochtigheid, leveren zuurstof, breken schadelijke stoffen af en verlagen stress gevoelens. Ook kun je met planten natuurlijke werkplekscheidingen maken en kun je geluidsoverlast beperken. Plantenbakken hadden wellicht ooit een oubollig karakter, maar dat is gelukkig verleden tijd. De vele innovaties in groen zorgen ervoor dat je met planten inspiratie op de werkplek kunt brengen.

Grønn producten

Om een ruimte in te delen, is de elegante roomdivider Mynthe functioneel en sfeervol tegelijk. Om werkplekken te scheiden is de Grass geschikt, die tussen bureaus in, of op de kop van een werkplek geplaatst kan worden. Heb je weinig ruimte? Soyle biedt een goede oplossing. Deze plantenzuil geeft veel groen op een beperkt vloeroppervlak. Bekijk Himmelgrønn voor een verrassende manier om groen boven een bureau of lunchtafel te laten groeien. Of bekijk de groene oplossing die Flor heet; de werkplekafscheiding, plantenbak en prachtig meubel in één!

De groene interieurelementen van Grønn zijn made in Holland. De basismaterialen zijn gemaakt van gerecycled materiaal en zijn na gebruik ook weer volledig recyclebaar. In het ontwerpproces wordt rekening gehouden met het minimaliseren van afval. Daarnaast biedt Grønn werkplekken aan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wil je Grønn producten in het echt zien? Bekijk de brochure van Grønn of kom langs in ons Green Creations Centre waar we je graag de mogelijkheden laten zien.


Mijn enthousiasme voor deze producten zit hem voornamelijk in:
1. Het stijlvolle ontwerp met mooie afwerking
2. Het duurzame karakter
3. De functionaliteit van de producten naast de schoonheid ervan

Kom de producten van Grønn bekijken in ons Green Creation Centre
contact
U kunt ons altijd
bellen of mailen