Port of Amsterdam

Het hoofdkantoor van Port of Amsterdam, beheerder en ontwikkelaar van de haven, is gevestigd in Het Havengebouw aan De Ruijterkade in Amsterdam.

Voor iedere ruimte is met zorg de juiste groenvoorziening uitgekozen. Door de beperking in de ruimte is gebruik gemaakt van de wanden en om overlast voor de bedrijfsvoering van de Port of Amsterdam tijdens de transformatie te voorkomen, is de gehele voorbereiding gedaan in de werkplaats bij Bruinsma in De Kwakel.

Producttoepassingen

Het complete groenplan bestaat uit: één wereldkaart ingelegd met platmos als verassende eyecatcher bij de entree, ruim 80m2 moswand verdeeld over 31 mospanelen in de gangen richting de vergaderruimtes en werkplekken, verplaatsbare plantenwanden bij de koffiecorners, een combinatie van vele sfeervolle plantenbakken op de vloeren en planten op de kasten, ruim 60 m2 plantenwand verdeeld over 17 stuks plantenwanden verdeeld over de werkplekken, diverse kleinere wallplanters en een plantenwand van 240x200 cm (bxh) bij een informele vergaderruimte.