Fris de buitenruimte op met plantenbakken en wisselbeplanting

Cylinder
Baq Lava
Terracotta
TS Marly

Eindelijk is het weer lente! Deze keer leek de winter wel langer dan ooit te duren, en ook vandaag lijkt de lente nog ver weg maar “April doet wat hij wilt” zullen we maar zeggen.. Het wordt in ieder geval weer hoog tijd om de buitenboel fris en aangenaam te maken. En hoe kunnen we dat beter creëren dan met fraaie plantenbakken voor buiten met weelderige en kleurrijke beplanting? Dat geeft de entree of terras net dat beetje meer sfeer en hoe groener hoe aantrekkelijker!

Mooie Buiten Plantenbakken

Wat dacht je van deze prachtige nieuwe keramische plantenbakken? De Cylinder uit de TS collectie is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Of ga voor de Baq Lava met zijn prachtige reliëf en structuur. Deze keramische plantenbakken worden op ambachtelijke wijze gemaakt in hout gestookte ovens.

Terra Cotta potten mogen niet ontbreken in deze selectie. Ze worden op traditionele wijze gemaakt van ongeglazuurd aardewerk. De kleur is afhankelijk van welke metalen er in welke concentraties in de klei voorkomen en bij welke temperatuur de pot gebakken wordt.

Of ga je voor de TS Marly? Deze zijn echt een eyecatcher. De TS collection is divers en zeer uitgebreid, elke plantenbak heeft zijn eigen karakter. Deze plantenbakken zijn handgemaakt van hoogwaardig keramiek. Ze worden voorzien van een buitengewoon prachtige glazuurlaag.

En voor wat voor beplanting kies je? Ga je voor bloeiende beplanting, waarmee je ook voor veel kleur zou kunnen kiezen, dan is het aan te raden om een wisselbeplanting onder contract te nemen. Iedere twee tot drie maanden wordt de beplanting gewisseld voor een andere beplanting. Hierdoor blijf je een fris ogende uitstraling van de beplanting houden en kun je ook in kleuren variëren. Het consequent water geven is hierbij nog wel van belang. Groene beplanting zonder bloemen is wat sterker en gaat langere tijd mee.

Wil je meer informatie over plantenbakken voor buiten en wisselbeplantingen? Neem contact met ons op!


Helga
Wil je meer informatie over plantenbakken voor buiten en wisselbeplantingen? Neem contact met ons op!
contact
U kunt ons altijd
bellen of mailen