Op Black Friday gaan wij op groen!

certificaat

Als bedrijf willen wij ons inzetten voor een groene aarde. Om die reden gaan wij op Black Friday op groen en houden dus een Green Friday op 26 november. In plaats van een milieu vervuilende actie door overconsumptie, een actie waarbij we meer bomen gaan planten!

Bestel een kerstboom en plant een boom.

Als je dit jaar bij Bruinsma Natuurlijk een kerstboom huurt voor jouw organisatie, zullen we je vragen of je mee wilt doen met de

Green Friday actie. Je betaalt dan 5 euro extra voor de huur van de kerstboom en wij doen hier het volgende voor terug:

  1. We laten namens jouw organisatie een boom in de Nederlandse natuur planten door Stichting Trees for All
  2. Je ontvangt een certificaat voor deelname.
  3. We noemen jouw organisatie op onze website als deelnemer aan de actie.
  4. We noemen jouw organisatie in onze social media uitingen rondom deze Green Friday actie op Facebook, Instagram en LinkedIn. Uiteraard punt 3 en 4 alleen met jouw toestemming.

Voor iedere 5 euro meer, laten we een extra boom planten. Wil je geen kerstdecoratie bij ons huren, maar wel graag meedoen met de actie? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan even contact op met Helga Bruinsma. Zij gaat daar met jou invulling aan geven.

Jaarrond plant Bruinsma Natuurlijk al bomen via de Stichting Trees for All, door een deel van de omzet van de verkoop interieurbeplanting hiervoor te doneren. Sinds juli 2019 hebben we reeds 2150 bomen aangeplant. De Green Friday actie vinden wij een belangrijk initiatief van Trees for All en daarom doen wij hieraan mee met onze kerstafdeling.

Vind jij dit ook een mooie kerstgedachte? Fantastisch als je mee doet!


Wil jij je ook actief inzetten voor een groene aarde?
Doe dan mee aan de Green Friday actie!

Neem contact met mij op en ik vertel je er alles over.
contact
U kunt ons altijd
bellen of mailen