Onderhoud

U bent hier

Garantie op levensduur planten

U wilt dat uw planten zo lang mogelijk fris en representatief te blijven. Het afsluiten van een onderhoudscontract met garantie zorgt ervoor dat u de volledige verzorging en eventuele plantvervanging over laat aan een vakkundig onderhoudsmedewerker. Iedere maand krijgen de planten water en voeding. Preriodiek worden de planten gesnoeid, gedraaid en worden de planten en bakranden afgestoft. Bij plantziekten en plagen worden er tijdig maatregelen genomen om dit te verwijderen of onder controle te houden.

Korte communicatielijnen

Als klant heeft u een vaste onderhoudsmedewerker. Hij of zij wordt een vertrouwd gezicht voor uw organisatie. Tijdens de maandelijkse onderhoudsbezoeken worden de planten volledig verzorgd. Heeft u interne verhuizingen, uitbreidingen of inkrimpingen? Uw onderhoudsmedewerker zal u gevraagd en ongevraagd advies geven over het op juiste wijze meebewegen van de interieurbeplanting. Zijn er nog grotere veranderingen op facilitair gebied waar groen van toepassing is? Naast uw vaste onderhoudsmedewerker heeft u een vaste accountmanager die u graag verder helpt. Door korte communicatielijnen heeft u de groene zaken met ons snel voor elkaar.

Onderhoud op hoogte

Bruinsma heeft onderhoudsmedewerkers die gespecialiseerd zijn in het onderhouden van groen op grote hoogte, zoals bijvoorbeeld plantenwanden. Dit betekent dat er gebruik gemaakt wordt van bouwstellingen en hoogwerkers. Veiligheid staat hierbij voorop! Deze medewerkers zijn dan ook uitgerust met gecertificeerde klimmaterialen en zijn in het bezit van vereiste certificaten voor dit werk.

  

 

 

Flexibel onderhoudscontract

Als u een onderhoudscontract bij Bruinsma afsluit, doet u dit voor een jaar. Als wij niets van u vernemen,  wordt het contract automatisch met maximaal een jaar verlengt. Wij begrijpen heel goed dat u geen contracten voor 3 jaar of langer af wilt sluiten. U moet flexibel kunnen zijn als uw organisatie hierom vraagt. Heeft u op dit moment planten waarvan u de verzorging uit wilt besteden? Vraag een voorstel voor een onderhoudscontract aan. 

 

 

 

 

Groene vingers

Geen idee hoe u planten lang mooi moet houden? Geen probleem, het onderhoudsteam van Bruinsma beschikt over groene vingers. Zij hebben niet alleen een vakopleiding gevolgt, maar ook al jarenlang ervaring op dit gebied. 

 

 

Wat we doen, doen we goed.

Onze wens is dat u doorlopend tevreden bent over de onderhoudswerkzaamheden aan uw beplanting. Het onderhoudsteam wordt daarom doorlopend getraind op communicatie, vakkennis, veiligheid, nieuwe producten en het nemen van initiatief en verantwoordelijkheid. Zo blijven zij gemotiveerd om u zo flexibel en vakkundig mogelijk te helpen bij uiteenlopende wensen in projectmatig groen. Onze kwaliteitsmedewerker bezoekt iedere week relaties om te zien of alle onderhoudsmedewerkers een uniforme werkwijze in praktijk brengen. 

 

 

Groene scheidingswand
Interieurbeplanting
Luxe plantenbak op zuil
Interieurbeplanting
Planten in kastenwand
Interieurbeplanting
Plantengroep
Interieurbeplanting
Kunstbeplanting in hotel - Badhoevedorp
Interieurbeplanting
Binnentuin - Ziekenhuis - centrale hal
Binnentuin
Green Roomdivider - Verplaatsbare plantenwand
Interieurbeplanting
Planten in kastenwand
Interieurbeplanting
Plantenwand - Grimex verlichting
Plantenwand
Moswand / Mospaneel /Mosschilderij
Plantenwand
Plantenbakken natural look
Binnentuin
Bloemstuk balie
Interieurbeplanting
Green Roomdivider open - Verplaatsbare plantenwand
Binnentuin
Kastenwand met planten
Plantenwand
Plantenwand / plantenmuur / groenwand
Interieurbeplanting
Planten in kast
Binnentuin

Offerte aanvragen

Laatste nieuws