Waar staan wij voor?

U bent hier

Missie

Environment

Mens en natuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Kantoormedewerkers presteren dan ook beter in een omgeving waar elementen uit de natuur aanwezig zijn. Bruinsma heeft jarenlange ervaring met planten en gewenste klimatologische omstandigheden. Hiermee biedt zij haar klanten een groenontwerp voor de werkomgeving wat op langer termijn goed presteert. Hierbij houdt zij rekening met het welzijn van mens/milieu/dier.

Inspiration

Een inspirerende werkomgving bieden kan bij bedrijven zorgen voor behoud van belangrijk kapitaal; goede medewerkers. Natuur boeit, bloeit, groeit, verbindt, kalmeert, verwelkomt, herstelt en bevordert creativiteit. Bruinsma zal interieurspecialisten en facility managers laten zien hoe de natuur functioneel en inspiratie bevorderend toegepast kan worden.

Innovation

Het continue willen verbeteren en ontwikkelen van groenproducten komt voort uit Bruinsma haar:

  • Passie om invulling te geven aan inspiratievolle en gezonde, maar steeds veranderende werkomgevingen die vragen om maatwerk en flexibiliteit.
  • De ambitie om levend groen en interieurdesign hand in hand te laten gaan door samen met interieurspecialisten te ontwerpen.

 

Visie

Uiterlijk in 2020 wil Bruinsma Natuurlijk een kwalitatief leidende positie hebben in de levering en het onderhoud van "het totale groenconcept", waarin Environment, Inspiration en Innovation de basis is van haar handelen.

Dit gaat zij bereiken door een excellente service te leveren en intensieve samenwerkingsverbanden met partners aan te gaan. Dit alles wordt gedaan met vakbekwame, servicegerichte en proactieve medewerkers. Hiermee bereikt zij inspirerende en gezonde werk- en verblijfsomgevingen.

 

Belofte

Bruinsma garandeert haar klanten meer dan tevredenheid met een excellente service. Zij belooft daarbij verantwoordelijkheid te nemen voor mens, klimaat en milieu. Zij zet zich proactief in voor goed werkgeverschap en het bijdragen aan sociale projecten. 

 

Kennis en kwaliteit

Of u tevreden bent over uw aankoop, weet u vaak pas achteraf. Wel is het verstandig om vooraf te kijken of een interieurbeplanter lid is van de Vereniging voor Hoveniers en Groenvoorzieners (branchevereniging). Bruinsma is actief lid van de VHG.

     

Groene scheidingswand
Interieurbeplanting
Luxe plantenbak op zuil
Interieurbeplanting
Planten in kastenwand
Interieurbeplanting
Plantengroep
Interieurbeplanting
Kunstbeplanting in hotel - Badhoevedorp
Interieurbeplanting
Binnentuin - Ziekenhuis - centrale hal
Binnentuin
Green Roomdivider - Verplaatsbare plantenwand
Interieurbeplanting
Planten in kastenwand
Interieurbeplanting
Plantenwand - Grimex verlichting
Plantenwand
Moswand / Mospaneel /Mosschilderij
Plantenwand
Plantenbakken natural look
Binnentuin
Bloemstuk balie
Interieurbeplanting
Green Roomdivider open - Verplaatsbare plantenwand
Binnentuin
Kastenwand met planten
Plantenwand
Plantenwand / plantenmuur / groenwand
Interieurbeplanting
Planten in kast
Binnentuin

Offerte aanvragen

Laatste nieuws