• wo, 11/13/2019 - 00:00

Nieuwe collega Michel

Sinds kort is er weer een nieuwe collega in ons onderhoudsteam begonnen, zijn naam is Michel Kuipers. We stellen hem graag nader aan jullie voor. 

Beste Michel, wil jij jezelf voorstellen, waar kom je oorspronkelijk vandaan en wat is je huidige woonplaats? 
Mijn naam is Michel Kuipers, ik ben geboren in 1973 in Aalsmeer waar ik ben opgegroeid en gewoond heb tot 1999. Toen ben ik verhuisd naar Amstelveen.

Wat is je gezinssituatie? Heb je een relatie, kinderen? 
Ja dat heb ik inderdaad, ik woon sinds 1999 samen met mijn vriendin Betje, in Amstelveen dus zoals gezegd. In juni 2004 is onze dochter Angeline geboren.

Wat voor werk heb je hiervoor gedaan? 
Voordat ik in de interieurbeplanting kwam werken deed ik een totaal ander vak, ik was hiervoor ruim 12 jaar lang werkzaam bij een zonweringsbedrijf.

Waarom sprak deze vacature jou aan?
Ik ben graag met mijn handen bezig en vind het leuk om onder de mensen te zijn. Dit vak heeft veel afwisseling, je bent niet elke dag op dezelfde werkplek. Dat spreekt mij zeer aan.

Heb je naast je werk nog andere uitdagingen of hobby’s?
Ik ben graag rondom het huis en in de tuin bezig. Als het zomer is kun je mij regelmatig achter de barbecue vinden, dat vindt ik erg leuk. Maar dan wel op houtskool of briketten! Ook willen we nog wel eens met regelmaat een pretpark bezoeken.

Dank voor dit interview Michel, welkom in ons team bij Bruinsma en veel succes in het werk!

Bekijk al het nieuws >