• ma, 05/11/2020 - 00:00

Nieuwe collega Henk Jan

Henk Jan werkt sinds oktober 2019 als logistiek medewerker zowel in de binnen als buitendienst bij Bruinsma Natuurlijk. Hij is o.a. verantwoordelijk voor het ontvangen van ingekochte goederen, het gereedmaken van plantenbakken voor vertrek, het reilen en zeilen in de plantenkas en de werkruimten en soms mee met afleveringen. 

  1. Beste Henkjan, wil jij jezelf verder voorstellen?

Mijn naam is Henkjan Millenaar en ik ben op een leeftijd van 59 jaar aanbeland. Mijn echtgenote heet Corrita en daarmee ben ik op 1 juli a.s. 32 jaar getrouwd. Samen hebben we twee kinderen, Rosanne en Jelle. De één is al getrouwd en de ander moest dat net uitstellen vanwege het coronavirus. Binnenkort worden we ook nog voor het eerst opa en oma. Daar kijken we natuurlijk ontzettend naar uit.

 

  1. Jij hebt echt een ommezwaai in jouw carrière gemaakt. Kun je daar wat over vertellen?

Mijn eerste echte werk was in de tuinbouw. Maar ik dook daarna de horeca in en vond dat ruim 30 jaar geweldig aangenaam. Maar de laatste jaren werd het om verschillende redenen minder leuk en dan kan je beter wat anders gaan doen. Maar ja, vind maar eens wat leuks. Toen zag ik zomaar een advertentie van Bruinsma Natuurlijk in de lokale krant en die sprak me direct aan. Terug naar de planten, maar in een voor mij passende functie. Zo leek het en zo bleek het.

 

  1. Hoe gaat het nu met jouw plantenkennis?

Mijn hele leven al ben ik enorm nieuwsgierig en ik ben op cursus Interieurbeplanting gestuurd. Bovendien heb ik enorm veel steun aan mijn collega’s, dus dat gaat eigenlijk best goed.

 

  1. Heb je naast je werk nog andere uitdagingen of hobby’s?

Dit werk blijft voorlopig ook nog wel een mooie uitdaging, maar daarnaast houd ik van wandelen en ik lees graag. Maar fietsen (wielrennen, mountainbiken en veldrijden) is mijn echte passie.

 

Dankjewel Henk Jan! We zijn trots om jou in ons team te mogen hebben. 

Bekijk al het nieuws >