• vr, 09/08/2017 - 15:30

Nieuwe collega

Met plezier kunnen wij melden dat wij weer een nieuwe collega welkom hebben geheten in ons onderhoudsteam. Iemand met een heel andere achtergrond qua werk en opleiding dan wij gewend zijn, maar als het past, past het. Onze vertegenwoordiger Hans Millenaar nam met onze nieuwkomer een kort interview af voor onze nieuwsbrief:

Beste Pim, stel jezelf even voor en vertel ons waar je woont.

"Mijn naam is Pim Bloemendaal, ik ben 29 jaar oud en woon in Weesp." 

Je hebt ervoor gekozen om te solliciteren bij Bruinsma, wat was daarvoor de reden?

"De reden voor mij om bij Bruinsma te solliciteren is omdat ik al een aantal jaar met veel plezier met mijn handen aan het werk ben. De uitdaging in mijn vorige baan was ik een beetje kwijt. Na enkele gesprekken met Bruinsma had ik het gevoel dat hier weer een nieuwe uitdaging voor mij is en die ga ik dan ook met veel plezier aan."

Wat heb je hiervoor voor werk gedaan en wat voor opleiding heb je gevolgd?

"Voordat ik aan deze uitdaging begin heb ik archeologie gestudeerd. Deze studie heb ik eerst gevolgd in Amsterdam en later ben ik hiervoor verhuisd naar België. Na twee jaar in België te hebben gewoond ben ik weer teruggekeerd naar Nederland. Helaas heb ik geen werk kunnen vinden in deze branche. Toen Bruinsma op mijn pad kwam zag ik dit zoals eerder vermeld, als een mooie uitdaging." 

Wat zijn je hobby’s?

"In mijn vrije tijd mag ik graag gaan hardlopen of voetballen met vrienden. Verder vermaak ik me altijd wel met vrienden gezellig ergens op een terras of gezellig samen op vakantie." 

Hoe bevalt het werken bij Bruinsma en met je collega’s tot nu toe?

"Ondertussen werk ik 3 maanden voor Bruinsma in deze tijd heb al ik veel nieuwe mensen ontmoet en vooral veel geleerd over planten. Mijn collega's bevallen me uitstekend, gezellige mensen waar ik veel van kan leren." 

Dank je wel Pim voor dit interview en succes met je verdere cariere bij Bruinsma!

Bekijk al het nieuws >