• di, 04/09/2019 - 00:00

Nieuw project

Het sfeervolle Cafe diner 't Weesperplein in het pittoreske Weesp heeft een verbouwing ondergaan. Een gloednieuwe open keuken en diverse veranderingen in het interieur van het restaurant. Wij mochten hierin meedenken en hebben op meerdere plekken de natuur op creatieve wijze binnen gebracht. 

De wit stenen muur aan de voorzijde van het restaurant en de trap aan de achterzijde zijn omlijst met mospanelen. Een van de wandvakken is voorzien van een mospaneel met daarop een fluitketel met wolkje van cortonstaal. De echte boomstammen, die al jaren deze horecazaak kenmerken, zijn opnieuw ingestoken met kunstzijde blad. Door natuurelementen te combineren met stads meubilair heeft dit restaurant een trendy maar warme uitstraling. De achtertuin biedt in de voorjaars- en zomermaanden een plek om tot rust te komen en te genieten van regelmatig wisselende lekkernijen. 
 
Bekijk al het nieuws >