• di, 06/19/2018 - 00:00

Interieurbeplanting bij Kivo

Regelmatig gaan we met onze relaties in gesprek over hun organisatie en de manier waarop interieurbeplanting daarin past. Deze keer interviewt accountmanager

Hans Millenaar onze contactpersoon bij Kivo Plastic Verpakkingen uit Volendam.

 

KIVO is leverancier van plastic verpakkingen. Wil je ons in het kort wat meer vertellen over jullie specialisme en belangrijkste afzetmarkt?

"KIVO is een familiebedrijf dat zich al vanaf 1966 bezighoudt met de productie van flexibele verpakkingsmaterialen, onze afzetmarkt is heel divers en varieert van een kleine broodzak tot specialistische industriële verpakkingen.

Wij onderscheiden ons door voor elke sector steeds weer de meest geschikte verpakking te ontwikkelen en op die manier concurrentie op voor te blijven."

KIVO profileert zich duidelijk op het gebied van duurzaamheid en milieu. Heb je daar wat voorbeelden van?  

"Wij ontwikkelen folies met de meeste innovatieve materialen waardoor we minder grondstoffen nodig hebben en het milieu daarmee zo min mogelijk te belasten, daarnaast wordt elke kilo afval opnieuw duurzaam ingezet".

In de kantoorruimtes hebben jullie bewust gekozen voor veel groen. Hoe is dat idee tot stand gekomen?

"Planten geven kleur en stemt eenieder vrolijk, we kunnen ons geen werkomgeving meer voorstellen zonder beplanting!"

Bruinsma heeft het beplantingsplan mogen opzetten en ook aangelegd. Hoe heb je dit traject van het ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering ervoren? 

"Zeer positief, men heeft ons zeer duidelijk geïnformeerd met documentatie en prijzen, daardoor wisten we goed waar we aan toe waren, het eindresultaat heeft onze verwachting meer dan overtroffen.

De verzorging van het groen wordt geheel aan Bruinsma uitbesteed. Wat is voor KIVO de grootste meerwaarde hiervan??

"Het ontzorgt ons en komt zeker ten goede aan de kwaliteit van de planten, ieder zijn vak zeggen we altijd!"

 

Bekijk al het nieuws >