• di, 03/10/2020 - 00:00

Communicatie over verhuizing bedrijf

Heeft uw bedrijf verhuisplannen? De voorbereiding van een bedrijfsverhuizing kan langere tijd in beslag nemen. Het is belangrijk om medewerkers van het bedrijf doorlopend te informeren en zo mogelijk te betrekken bij de verhuizing. Met onze creative 'verhuiswagen' in jullie entree, heb je een originele methode te pakken voor de communicatie over de verhuizing. De auto maken we op met een plantenarrangement (kan linken naar duurzaamheid én groen trekt aandacht) en kunnen we afstijlen met bijvoorbeeld koffers, verhuisdozen of jullie eigen producten. Met een tv scherm bij de verhuisauto, waarop doorlopend informatie wordt gepresenteerd over de verhuizing, heb je met dit arrangement een sfeervolle eyecatcher. De auto is 315x156x165cm. Dit product is gebaseerd op een huurprijs. Hierbij is het maandelijks verzorgen van de planten in de auto inbegrepen.

Electrisch rijden 

Een ander mogelijk thema waarbij deze auto ingezet kan worden, is 'electrisch auto rijden'. Wil je een bepaalde periode het electrisch rijden bij medewerkers onder de aandacht brengen, huur dan onze pick up truck en zet er een mobiele laadpaal bij. Ook hierbij kun je met een tv scherm informatie verstrekken over het electrisch auto rijden. De auto kunnen we opmaken met een decoratief plantarrangement om er een extra 'groene' en aantrekkelijke sfeer van te maken.

Voor meer informatie, neem contact op met Helga Bruinsma via het telefoonnummer 0297-325709 of stuur een email naar info@bruinsmanatuurlijk.nl

Bekijk al het nieuws >