• do, 12/22/2016 - 12:01

Bezoek ons op Facility for Future en maak kans op een plantenwand

Door de opkomst van nieuwe technologieën zoals smart buildings, connected office, gebruik van big data en robotisering verandert de inzet van facility management. Daarnaast vragen de steeds veranderende en hogere eisen op het gebied van hospitality, veilig werken, duurzame inzetbaarheid, MVO en workplacebranding voortdurend om innovatieve oplossingen. Daarom heeft FMN samen met vooraanstaande spelers in het vakgebied en beursorganisatie 2XPO B.V. het initiatief genomen voor het nieuwe event: Facility for Future, een hoogwaardig facilitair evenement van, voor, door en met het vakgebied.

Facility for Future 2017 biedt een vernieuwend inhoudelijk programma in de theaters en aansprekende keynote-speakers van binnen en buiten het werkveld rond de thema’s van vandaag en morgen. Daarnaast is er ook een dagelijks topseminar en een laagdrempelige, thematisch ingerichte beursvloer. Er zijn belevingspleinen, diverse exposities op het gebied van innovatie, gebouwbeheer en het productieve kantoor.

Hierbij nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan Facility for Future 2017, dat plaatsvindt van 18 t/m 20 januari a.s. in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch en 1931 Congrescentrum. Kom naar onze stand, nummer 1.02 en wij presenteren u graag onze innovaties op het gebied van werkplek vergroening.

In het kader van Bruinsma’s 60 jarig jubileum in 2017 verloten wij onder onze standbezoekers een plantenwand ter waarde van € 1500,00. Dit mag u natuurlijk niet missen!

Wilt u gratis toegangskaarten? Registreer u hier. Bij de ingang ontvangt u de beursplattegrond zodat u ons gemakkelijk kunt vinden. Op www.facilityforfuture.nl vindt u de actuele deelnemerslijst en het volledige programma. Graag tot 18, 19 of 20 januari a.s.

Bekijk al het nieuws >