• ma, 02/13/2012 - 00:00

Beste lezer, mijn naam is ...

Benieuwd naar de persoon achter deze nieuwsberichten? Graag stel ik mij aan je voor….mijn naam is Helga Verheijen-Bruinsma. Sinds 2007 ben ik één van de directieleden van Bruinsma en vorm daarmee de derde generatie werkzaam in dit familiebedrijf.

Kennis delen is naar mijn idee een interessante manier om vooruitgang te boeken in wat dan ook. Door het schrijven van blogs wil ik mijn kennis van groen in het interieur dan ook met jou delen. Waarom? Om o.a. vooruitgang te boeken op de volgende punten:

• Mens en natuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De mens omringt door elementen uit de natuur is beter in balans.
• Planten en bloemen in werk- en woonomgeving werken uitstekend op het welzijn van de mens, mits ze goed worden toegepast.
• Natuur als (kunst)interieurobject levert ook esthetisch fascinerende resultaten op.
• Om een gezonde werk- en woonomgeving te creëren is meer nodig dan alleen het in huis halen van groen, een integrale aanpak is nodig,
  dus samenwerking tussen meer partijen hierin is gewenst.
• Van bouwen en inrichten met groen naar bouwen vanuit groen.
• Nu lijkt groen misschien nog een hype, maar naar mijn idee gaat het de basis vormen voor vele nieuwe ontwikkelingen.

Mijn passie voor groen in het interieur is niet ontstaan vanuit een floraal gedachtegoed de wereld te verbeteren, maar vanuit een pure passie voor bloemen, interieur en sfeer. Het familiebedrijf in interieurbeplanting had hier veel raakvlakken mee. Bij Bruinsma kunnen we totaalconcepten in groene sfeerdecoraties voor het interieur verder ontwikkelen. Dat we hiermee ook nog een steentje bij kunnen dragen aan een leefbaardere wereld is fantastich!

Ik wens je veel leesplezier en hoop je te inspireren om op creatieve wijze groen toe te gaan passen in het interieur.

Bekijk al het nieuws >