Interieurbeplanting

U bent hier

interieurbeplanting

     Wat brengt interieurbeplanting u?

      Door het toepassen van levend groen op de werkplek kunt u het volgende bereiken:

      - U kunt meer sfeer creeren

      - U kunt de luchtvochtigheid verhogen

      - De akoestiek kan verbeterd worden

      - Er kan een natuurlijke scheiden aangebracht worden tussen werkplekken 

      - Een gevoel van privacy en comfort kan verhoogd worden

     - U kunt ziekteverzuim terugdringen

 

 

 

 

Een gezonde groene omgeving

Herkent u klachten over vermoeidheid, geirriteerde luchtwegen/ogen en rumoerigheid? Vaak is de oorzaak hiervan een te lage luchtvochtigheid, een gevoel van onbehagen en het feit dat mensen hun werkplek niet inspirerend vinden. Met het op de juiste wijze toepassen van levend groen, kunt u deze klachten terugdringen. Planten geven zuurstof, verdampen water en leveren een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Als u bedenkt dat de mens voortkomt uit de natuur maar er steeds verder vanaf komt te staan, is het logisch dat er een onbalans ontstaat. Vraag daarom een vrijblijvend voorstel aan, waarin wij u adviseren hoe u met interieurbeplanting uw pandgebruikers kunt inspireren en weer beter in balans kunt brengen.

 

 

 

Groenvoorstel op maat

interieurbeplanting

Ieder interieur is anders en iedere plant is anders. Daarom is het laten maken van een groenvoorstel op maat nodig voor een succesvol resultaat. Onze adviseur bekijkt het gebruik van kleuren en materialen in de omgeving. Wat is de lichtsituatie, welke grondoppervlakte is beschikbaar en welke doelstellingen heeft u voor ogen? Ook bij weinig licht en ruimte zijn er vaak nog leuke creatieve mogelijkheden, zoals verticaal of hangend groen. Doe alvast wat inspiratie op met de online documentatie of bezoek onze Pinterest pagina met voorbeelden en maak een afspraak voor een groenvoorstel op maat.

 

 

 

 

 

 

Een hartelijke ontvangst

interieurbeplanting

Wilt u uw relaties en collega's een hartelijke ontvangst bieden als ze binnen komen? Denk dan eens aan een wisselarrangement op de balie of bij de entreedeur. Plantenbakken voor de deur en een mooie schaal op de balie geven een goede eerste indruk. Door dit ieder kwartaal te laten wisselen, heeft u steeds een nieuwe frisse look!

Vraag voor uw balie een gratis proefplaatsing aan en bekijk welk effect dit heeft op de sfeer. Bloeiende wisselplanten zijn flink wat voordeliger dan wekelijks een verse bos bloemen.

 

 

 

 

 

 

 

Healing Environment

interieur beplanting

Steeds meer zorginstellingen laten binnentuinen aanleggen waar bewoners en/of patienten tijd door kunnen brengen. Het positieve effect, in deze healing environment, heeft zich al lang geleden bewezen. Mensen komen tot rust in de natuur en dit stimuleert een spoediger herstel.

Bekijk de toelichting op project op foto . Toepassing van groen binnen de healing environment van het Meander Ziekenhuis in Amersfoort.

 

 

 

 

Luxe plantenbak op zuil
Interieurbeplanting
Planten in kastenwand
Interieurbeplanting
Plantengroep
Interieurbeplanting
Kunstbeplanting in hotel - Badhoevedorp
Interieurbeplanting
Binnentuin - Ziekenhuis - centrale hal
Binnentuin
Green Roomdivider - Verplaatsbare plantenwand
Interieurbeplanting
Planten in kastenwand
Interieurbeplanting
Plantenwand - Grimex verlichting
Plantenwand
Moswand / Mospaneel /Mosschilderij
Plantenwand
Plantenbakken natural look
Binnentuin
Bloemstuk balie
Interieurbeplanting
Green Roomdivider open - Verplaatsbare plantenwand
Binnentuin
Kastenwand met planten
Plantenwand
Plantenwand / plantenmuur / groenwand
Interieurbeplanting
Planten in kast
Binnentuin

Offerte aanvragen