Binnentuin

U bent hier

Binnentuin Bruinsma

Where the magic happens..

Een binnentuin heeft altijd iets magisch. Of dit nu het binnen-buiten effect is wat inspireert, of het overweldigende, doch prettige, effect wat grote bomen op mensen hebben. Dit zal voor ieder mens verschillen.

  

Binnentuin in de zorg

Steeds meer zorginstellingen laten binnentuinen aanleggen waar bewoners en/of patienten tijd door kunnen brengen. Het positieve effect, in deze healing environment, heeft zich al lang geleden bewezen. Mensen komen tot rust in de natuur en dit stimuleert een spoediger herstel.

Bekijk de toelichting op onderstaand project. Toepassing van groen binnen de healing environment van het Meander Ziekenhuis in Amersfoort.

Binnentuin bij bedrijven

Ook een toenemend aantal bedrijven vragen naar een groene oase waarin medewekers kunnen lunchen en ontmoeten. Een korte ontsnapping, aan de soms stressvolle werkplek, zorgt voor een snelle reset van de hersenen.

Een binnentuin is altijd maatwerk. Overweegt u een binnentuin aan te laten leggen in een nieuw project? Betrek ons dan in een vroeg stadium bij het projectontwerp. Technische voorbereidingen kunnen dan meteen mee in de taken van aannemers, dit scheelt in uw budget.

Maak een afspraak met onze specialist binnentuinen.

 

 

Plantmeubels

Als u groen en meubels met elkaar combineert, is uw investering multifunctioneel. Grote plantenbakken gecombineerd met zitbanken geven de ruimte een stijlvolle en intieme sfeer. Het voordeel van losstaande plantmeubels ten opzichte van een vaste binnentuin is de mogelijheid om het zo nodig te kunnen verplaatsen. Zo blijft u ook op langer termijn flexibel met de inrichting van de ruimte.

 

Een groene oase

Als u een grote hoge ruimte wilt voorzien van indrukwekkend groen, dan is een vaste binnentuin een goede optie. De randen om de tuin kunnen op verschillende manieren afgewerkt worden. Met planten varierend in hoogte, steensoorten en wandelpaadjes, kan er een groene oase ontwikkeld worden waarin van alles te zien en beleven is. Een binnentuin blijft groeien en ontwikkelen. Hierdoor ontstaat er steeds een ander beeld. Afhankelijk van de grootte van de binnentuin kan er een geautomatiseerd watergeefsysteem aangelegd worden.

 

Binnentuin - Ziekenhuis - centrale hal
Binnentuin
Green Roomdivider - Verplaatsbare plantenwand
Interieurbeplanting
Planten in kastenwand
Interieurbeplanting
Binnentuin - Gemeentehuis
Interieurbeplanting
Plantenwand - Grimex verlichting
Plantenwand
Moswand / Mospaneel /Mosschilderij
Plantenwand
Plantenbakken natural look
Binnentuin
Bloemstuk balie
Interieurbeplanting
Green Roomdivider open - Verplaatsbare plantenwand
Binnentuin
Moswand / Mospaneel /Mosschilderij
Plantenwand
Kastenwand met planten
Binnentuin
Plantenwand / plantenmuur / groenwand
Interieurbeplanting
Planten in kast
Binnentuin

Offerte aanvragen