Moswanden

Met mossen kun je wanden bekleden. Een moswand op kantoor brengt een mooi gevoel van natuurbeleving. Door met verschillende soorten mos, zoals platmos, bolmos of met rendiermos te werken, kun je een waar kunstwerk van mospanelen creeren. Daarentegen is een ‘veld’ van één soort mos modern, zoals rendiermos, wat in veel kleuren leverbaar is. Als platmos, rendiermos en bolmos met elkaar gecombineerd worden, kan er een fraaie dieptewerking ontstaan, zie onder de tekst de projectfoto Studio Green Creations Centre.

Over het algemeen wordt het mos aangebracht op een houten plaat, welke vervolgens tegen de wand geïnstalleerd wordt. De randen kunnen ook met mos afgewerkt worden, of met een lijst. Voor grote oppervlakten worden meerdere platen gebruikt. De naden worden op locatie netjes met de hand afgewerkt, zodat het toch één geheel wordt.

Het mos is geïmpregneerd en leeft niet meer, maar heeft wel die uitstraling. Water geven en verzorging ervan is niet nodig. Een ander voordeel is dat een moswand op kantoor geluiddempend werkt. En de moswand prijs? Die valt reuze mee! 

Wat denk je van jouw bedrijfslogo in mos? Of een moswand op kantoor met een mooie tekst van mos? Bruinsma heeft een eigen mos atelier waarin maatwerk mospanelen, moswanden voor op kantoor en moswanden met figuren worden gemaakt. Als je op diverse punten van de moswand kunstbeplanting en/of hout integreert, kun je een jungle achtig effect in het interieur maken. Kortom, of je nu voor modern, hip, landelijk of jungle gaat, mos (rendiermos), is een dankbaar natuurlijk product met veel mogelijkheden.

Heb je een bijzonder idee of wil je van ons een creatief idee voor moswanden ontvangen? Stuur ons een foto met de afmeting van de wand en wij bedenken daar een mooi mos ontwerp voor. Ook als je meer wilt weten over de prijs van een moswand. Neem dan contact op met Pedro Langelaan.
image 1