Lederen plantenbakken

Bij Bruinsma zijn we gek op bijzondere producten. Zeker als ze handgemaakt zijn en een verhaal hebben.

Met trots presenteren we dan ook deze bijzondere lijn plantenbakken en accessoires.

Als het uniek en opvallend mag zijn. Deze plantenbakken zijn ongewoon en robuust van aard. Prachtig leer als materiaal. Producten met een ziel en een geheel eigen signatuur. Veelal geïnspireerd door de kleuren van de aarde. Een stoere collectie die altijd in beweging is.
Tegenover de huidige trend van globalisering bestaat een toenemende behoefte aan eigenheid en identiteit. Aandacht voor kwaliteit en authenticiteit. Aandacht voor het verhaal. Daardoor groeit ook de vraag naar onderscheidende en exclusieve producten van hout, glas, keramiek, goud, zilver, textiel en leer. Dit merk haakt in op deze ontwikkelingen, met deze speciaal met de hand vervaardigde lederen lifestyle producten en accessoires.Tijdens ons bezoek aan het atelier waar deze unieke plantenbakken van leer gemaakt worden, werd al snel duidelijk dat hier een grote liefde voor ambacht heerst. Iedere lap leer heeft een verhaal en is persoonlijk geselecteerd door de eigenaresse van dit label om de juiste kleurstelling en kwaliteit te garanderen. Het leer komt uit Nederland of elders uit Europa. De plantenbakken met brede rand zijn in vele maten en vormen leverbaar en garandeerd rondom zeer nauwkeurig afgewerkt.
Kies zelf de gewenste kleuren, leersoorten en/of persprinten. Maak het interieur compleet door van hetzelfde leer bijpassende kussens, wandpanelen of vazen te laten bekleden. Zelfs lederen hoezen voor notebooks en mappen, voorzien van bedrijfslogo, behoort tot de mogelijkheden. 
 
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over!