Passende kerstsfeer

Jouw organisatie heeft ambities en wil dit uitstralen naar werknemers en bezoekers. Ook de kerstsfeer binnen het bedrijf moet hierbij passen. Om deze reden gaan wij uitgebreid met onze klanten in gesprek om te horen wat de gewenste uitstraling is en welke kerstdecoratie hier het beste bij past. Onder het genot van een kop koffie maken wij graag nader kennis met jullie. Dit kan in onze sprankelende kerstshow in oktober bij ons in De Kwakel of bij jullie in het bedrijf.
kerstsfeer
Waarom huren?
  • Je hebt zelf geen opslagruimte nodig 
  • Op- en afbouw kan ook in het weekend
  • Je bent verzekerd van brandveilige materialen 
  • Je kunt ieder jaar andere decoraties kiezen
  • Kerstdecoraties zijn volgens de laatste trends
  • Je hebt er zelf geen tijdbesteding aan
  • Je bent zeker van een professionele uitstraling

Kerstshow en –trends

Ieder jaar staat de hele maand oktober een sprankelende kerstshow bij Bruinsma te stralen. Hierin kun je stijlkamers bezoeken waarin de nieuwste kersttrends en -producten op sfeervolle wijze worden gepresenteerd. Er zijn diverse unieke items die alleen Bruinsma in de verhuur heeft. Om die reden wordt de kerstshow de eerste twee weken van oktober altijd erg druk bezocht.
Maak nu alvast een afspraak>

Welke kerstsfeer past bij jou?

De kerstshow kun je bezoeken vanaf oktober, onze brochure is nu al beschikbaar. Bekijk hieronder onze moodboard om in de kersfeer te komen en inspiratie op te doen.

image
image 2
image 3
image 4
image 5
image 6
image 7
image 8
image 9
image 10
image 11
image 12

Het kersteam

Bruinsma Natuurlijk heeft als core business het leveren en onderhouden van projectbeplanting. Dit doen wij sinds 1957. De verhuur van kerstdecoraties zijn daar in de jaren 90 bijgekomen. En wat bleek? Het was en is onze tweede natuur! In de jaren '90 zijn we gestart met het leveren van kerstbomen aan diverse klanten waar Bruinsma de planten voor verzorgd. Vanaf 2000 zijn we dat actiever op gaan pakken. Er werd documentatie opgesteld, extra kerstbomen en versieringen ingekocht en er werden wat kerstbomen in de showroom gepresenteerd. Dit bleek een succes. Gedurende vijf jaar werd de kerstverhuur ieder jaar verdubbeld. Er werd steeds meer ervaring opgedaan, vooral met het logistieke proces en styling van decoratieve producten.

Zo ging het verder

Na 5 jaar moesten we een pas op de plaats maken. Het voortzetten van een snelle groei bleek logistiek niet haalbaar als we de kwailteit hoog wilden houden. Na diverse logistieke aanpassingen en het maken van betere productkeuzes, was er goed overzicht en controle, dus konden we weer verder groeien. Sinds enkele jaren wordt er jaarlijks een kerstshow opgebouwd en ontvangen we veel terugkerende en nieuwe relaties. Nu behoort Bruinsma tot een van de grotere kerstleveranciers met een zeer uitgebreid assortiment in Nederland. We waarderen we het dat we jaarlijks van kleine tot grote bedrijven en overheidsinstellingen mogen inrichten met kerstdecoraties. In de verkoop werken we met drie personen en ons magazijn bestaat uit zeven man en vrouw sterk. Op de drukste dagen van installatie werken we met rond de 50 personen in de projecten.

kerstsfeer
Bezoek ons
Wij ontvangen jou graag in ons Green Creations Centre
visite
Wij komen graag
bij jou langs
contact
Je kan ons altijd
bellen of mailen
brochure
Download een van
onze brochures