De lente is in zicht: tijd om kerst 2021 voor te bereiden

Een bezoek aan onze favoriete kerstleverancier

Terwijl jij uitkijkt naar de eerste zonnestralen, de natuur langzaam ontwaakt uit zijn winterslaap en de terrassen met de Paasdagen misschien weer open gaan, is het Bruinsma team bezig met de eerste voorbereidingen voor kerst 2021.

Tijdens een bezoek aan onze favoriete kerstleverancier Keamingk uit Aalten stonden wij, Eva en Helga te stuiteren van energie.

Onder het genot van warme chocolademelk en een wafel met slagroom wandelde wij, als twee verwonderde kinderen in een snoepwinkel, door de prachtige stijlkamers bomvol met kerstinspiratie. Het liefst zouden we vrachtwagens vol laden met kerstversieringen, zo ongeveer alles, waaraan we geen weerstand kunnen bieden. Zo’n inkoopdag leidt serieus tot keuzestress!

Maar, we zijn eruit gekomen. Marjon is volop aan de slag om de productcatalogus te updaten, de database bij te werken en Eva en Helga bedenken hoe ze weer een kerstshow kunnen ontwerpen waar onze bezoekers in oktober een warm gevoel en grote glimlach van krijgen. Voor nu; geniet lekker van het aankomende voorjaar en een zwoele zomer, dan ontvangen we jou graag in de herfst om je voor te bereiden op een sfeervolle winter.


Meer weten over onze kerst activiteiten? Kijk eens op onze speciale kerstpagina!
contact
U kunt ons altijd
bellen of mailen

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'imagick.so' (tried: /usr/local/php73/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20180731/imagick.so (libMagickWand.so.5: cannot open shared object file: No such file or directory), /usr/local/php73/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20180731/imagick.so.so (/usr/local/php73/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20180731/imagick.so.so: cannot open shared object file: No such file or directory))

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: