Kantoorplanten

Waarom Kantoorbeplanting

Kantoorplanten hebben een goede invloed op de luchtkwaliteit binnen het kantoor. Dit is zelfs wetenschappelijk aangetoond door diverse onderzoeken onder andere door de NASA. Een logisch en positief gevolg van een goede luchtkwaliteit is dat de productiviteit van de kantoormedewerkers stijgt en hun algemeen welzijn verbetert. En een goede kantoorinrichting met planten zorgt voor een aangename geluidsdemping. Mogelijk overwegen jullie ook om deze redenen kantoorplanten te kopen.

Als de luchtkwaliteit binnen het kantoor niet goed is kan dit leiden tot lusteloosheid, hoofdpijn en klachten van de keel, neus en luchtwegen bij de medewerkers.

Bruinsmanatuurlijk weet alles van kantoorplanten, kantoorplanten hydrocultuur en kantoorbeplanting. Zo adviseren en leveren wij vaak een mooie grote plant voor bij de entree van een kantoor. Een grote plant bij de receptie geeft gelijk een warme uitstraling. Maar Bruinsmanatuurlijk kiest bij de entree ook vaak voor wissel planten. Hier gaat het dan om bloeiende planten met een vaste pot. De plant wisselt elke 2 tot 3 maanden. Uiteraard behoort een combinatie  van een grote mooie kantoorplant met een wissel plant ook zeker tot de mogelijkheden. Een mooie kantoorinrichting met planten is onze expertise.

Hangplanten zijn zeker in hoge gebouwen vaak geliefd als het gaat om kantoorplanten. Hangplanten bieden dezelfde voordelen als gewone kantoor beplanting met daarbij het voordeel dat hangplanten ruimtebesparend zijn ten opzichte van 'gewone' planten in het kantoor.

Bruinsmanatuurlijk levert kantoorbeplanting inclusief plantenbakken en onderhoud. Voor onze klanten betekent dit dat in het kantoor plantenbakken staan die mooi zijn, aansluiten bij het kantoor interieur, mooi gevuld zijn met kantoorplanten, ook kantoorplanten hydrocultuur, en regelmatig onderhoud krijgen zodat ze altijd mooi blijven.

Voordelen van kantoorplanten en kantoorplanten hydrocultuur van Bruinsmanatuurlijk
  • goede invloed op de luchtkwaliteit
  • goede invloed als het gaat om geluidsdemping
  • goede invloed op de productiviteit en het welzijn van de medewerkers
  • divers assortiment als het gaat om potten en (hang) planten
  • kantoorplanten kopen inclusief onderhoud

Wat kost kantoor beplanting?

Bruinsmanatuurlijk levert kantoorplanten in alle soorten en maten voor elk budget. Kantoorplanten kopen is leuk een makkelijk bij Bruinsmanatuurlijk. Afhankelijk van de wensen komen we altijd met een mooi plan dat past binnen het budget.