Interieurbeplanting

Wat past bij jullie? Uitbundig en kleurrijk, modern, hip of juist klassiek? Met interieurbeplanting kun je het interieur en het imago van je organisatie versterken en werkplekken aantrekkelijk en gezonder maken. Op deze pagina kun je diverse ideeën opdoen.

Het assortiment van plantenbakken, planten, vazen, schalen en alles wat onder interieurbeplanting valt is heel erg groot. Zo groot, dat het niet mee zal vallen om snel een keuze te kunnen maken. Uiteraard helpen wij jou daar graag bij!

Green concepts
Bruinsma Natuurlijk heeft diverse mooie tools om jou te helpen bij het kiezen van een eigen stijl in interieurbeplanting. Iets lager op deze pagina hebben wij categorieën gemaakt, zodat dit makkelijker zoekt. Maar nog interessanter zijn onze Green Concepts, zes groenconcepten die wij hebben ontwikkeld. Ieder groenconcept bestaat uit een selectie producten die met elkaar een bepaalde uitstraling geven. Kies de uitstraling die bij jouw organisatie en interieur past en voilà, dat maakt het kiezen al een stuk eenvoudiger! Naast de voorgestelde producten hierin, kan onze groenadviseur jou verder helpen met nog een uitbreiding in mogelijkheden. Download hier onze groenconcepten.
Wil je nog meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook even bij de brochures met plantenbakken en Green Creations producten. Wil jij weten welk positief effect interieurbeplanting heeft op het welzijn en de productiviteit van mensen? Lees dan verder over gezond groen.

Omdat ieder interieur en bedrijf anders is, maken wij graag een vrijblijvend voorstel voor interieurbeplanting op maat. Neem contact met ons op voor een afspraak. We komen bij jou langs of kom langs in ons Green Creations Centre waarin je zelf kunt ervaren wat groen met jou doet.