Hangende planten; ruimtebesparend groen

Hangende planten 1
Hangende planten 2
Hangende planten 3

Er is wederom een uitbreiding in onze eigen op maat gemaakte Green Creations productlijn. Met trots presenteren we de Green Clouds, welke in meerdere opzichten interessant zijn om de werkplek of entree een groene uitstraling te geven. De groene ‘wolken’ zijn opgestoken van hoogwaardig kunststof bladwerk, o.a. diverse soorten Varens, Herszhoorn, Begonia bladeren, en Tetrastigma. Niet van echt groen te onderscheiden. De materialen zijn brandveilig en hebben geen water of verzorging nodig.

Planten in de lucht

Als je een hogere entree hebt, kun je meerdere Green Clouds combineren. Ze worden op maat gemaakt en hebben een afmeting van 70-80 cm en 80-90 cm doorsnede. Naar wens kunnen we ze weelderig of strakker opmaken in bladsoorten naar keuze. Hang ze variërend in hoogte op aan een katrol en je kunt er nog meer mee doen.

Om steeds een wisselend beeld te hebben, kun je de Green Clouds ook huren en ieder kwartaal laten wisselen qua kleuren en materialen van het seizoen. Met de kerst kunnen ze eventueel gewisseld worden voor grote kerstballen. Zo kun je steeds een nieuwe sfeer creëren.

Green Creations Centre

De Green Clouds kun je komen bekijken in ons Green Creations Centre in De Kwakel. Mochten de Green Clouds te groot zijn voor jouw werkruimte, maar wil je wel graag hangend groen, bekijk dan de Green Hanging Tube, de Green Living Curtain of de hang plantenbakken voor aan een frame eens. Ook deze producten zijn in ons Green Creations Centre te zien. Maak een afspraak en kom langs!


Helga
Meer weten over onze Green Creations Productlijn? Neem dan contact met ons op.
contact
U kunt ons altijd
bellen of mailen