Grote planten

Heb je een hoge entree of een atrium waar iets imposants mag gebeuren? Met een of meerdere grote planten of bomen kun je direct een stijlvolle en warme sfeer creëren. De keuze van het type boom is vooral afhankelijk van de lichtsituatie in de ruimte. Voor bomen vanaf 4 meter hoog, kunnen we een afspraak maken om samen diverse bomen te gaan bekijken en kun je zelf een passend exemplaar uitzoeken.

  • Met grote planten en bomen maak je eenvoudig een statement in het interieur
  • Grote planten en bomen geven je een rustig en beschermd gevoel
  • De plantenbak van een boom kan ook als zitmeubel uitgevoerd worden
  • Grote planten en bomen kunnen de akoestiek in een ruimte verbeteren
Effect van grote planten
Vooral in hotels en restaurants worden steeds vaker grote planten en bomen gebruikt om het interieur inspirerend en aantrekkelijk te maken. Levend groen zorgt ervoor dat mensen zich minder gestrest voelen. Het kan zelfs een vakantiegevoel geven. In bedrijven met een grote entree of een riant atrium worden grote planten en bomen geplaatst om naast de stress reducerende werking op de psyche van de mens, ook een gevoel van behaaglijkheid te creëren.
Dit staat los van het feit dat grote planten en bomen bijdragen aan een representatieve uitstraling. In de zorg worden met grote planten en bomen healing gardens aangelegd om patiënten sneller te laten herstellen. In ziekenhuizen zie je steeds vaker dat grote bomen of binnentuinen gecombineerd worden met zitmeubels zodat mensen die moeten wachten meer comfort ervaren dan in een ruimte zonder elementen uit de natuur.
Bezoek ons
Wij ontvangen jou graag in ons Green Creations Centre
visite
Wij komen graag
bij jou langs
contact
Je kan ons altijd
bellen of mailen
brochure
Download een van
onze brochures