Groene wand

Groene wand

Groen is op dit moment een van de trendkleuren voor het interieur, zowel in woon- als in werkomgevingen. Een belangrijke redenen hiervoor, is dat we, vooral in de werkomgeving, vaak veel prikkels krijgen en de kleur groen zorgt voor rust in ons hoofd.

Een groene wand van planten

Niet alleen de kleur groen werkt stress verlagend, ook natuurlijke producten zoals planten doen dat. Je raad het vast al; als je een groene wand van planten op de werkplek hebt, heb je een waardevol interieurelement te pakken. Mensen presteren namelijk beter als ze weinig tot geen stress ervaren en zullen dan ook minder ziekteverzuim hebben.

Voordelen van een groene wand:

  • Kleurvariatie door meerdere groentinten die planten hebben
  • Planten groeien, dus veranderen steeds van vorm
  • Planten leveren zuurstof, verhogen luchtvochtigheid en breken schadelijke stoffen af
  • Planten zorgen voor een huiselijk effect, geven gezelligheid
  • De werkomgeing wordt er vriendelijker door
  • Er zijn talloze variaties in plantenwanden mogelijk

Installatie plantenwand

Bijna ieder type wand kun je vergroenen met planten. Doordat het systeem modulair wordt opgebouwd, zijn groene wanden op maat te maken. Er zijn meerdere soorten planten die geschikt zijn om verticaal te groeien. Natuurlijk daglicht vinden planten het prettigst, maar is dit niet of te weinig aanwezig, dan kan dit met plantenlampen gecreëerd worden.

Verzorging plantenwand

Om de groene wand representatief en fris te houden, hebben de planten verzorging nodig. Dit kun je volledig uit handen geven door een onderhoudscontract af te sluiten met de interieurbeplanter die de wand geïnstalleerd heeft.

Informatie over groene wanden

Meer informatie
Zou jij graag meer willen weten over de mogelijkheid om een groene plantenwand te laten maken? Vul het contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je meer informatie te geven en eventueel een vrijblijvende afspraak te maken om de locatie te bekijken. 
 
Bezoek ons
Wij ontvangen jou graag in ons Green Creations Centre
visite
Wij komen graag
bij jou langs
contact
Je kan ons altijd
bellen of mailen
brochure
Download een van
onze brochures