Green Screen

De Green Screen is een plantenwand, ook wel plantenmuur of verticale tuin genoemd. Een echte eyecatcher en natuurbeleving ten top! Door verschillende planten erin te verwerken krijg je een afwisseling in structuren en groentinten alsof het een levend schilderij is.

  • Niet storingsgevoelig
  • Maatwerk mogelijk
  • Recyclebaar
  • Eén keer per maand onderhoud
  • Diverse afwerkingsmogelijkheden
  • Aanvullende verlichting mogelijk
  • Geluidsabsorberend
Voordelen van de Green Screen

Een entree wordt verrassender als er een Green Screen in hangt. Moeten jullie bezoekers soms even wachten? Met een plantenwand biedt je een interessante afleiding. Door de verticale toepassing van planten, is er weinig vloeroppervlakte nodig om veel indruk te kunnen maken. Een kleinere plantenwand op het uiteinde van een lange gang, doet deze korter lijken. Verder is de ideale verplaatsbare scheidingswand een Green Room Divider die aan beide zijden beplant wordt. Hiermee kun je een natuurlijke scheiding aanbrengen tussen werkplekken, spreek- of loungeruimten. Voor meer fotomateriaal en technische informatie over de Green Creations producten, bekijk de brochure.

Bij een oppervlakte vanaf 5m2 en een minimaal aankoopbedrag van 2401 euro ex. BTW aan inpandig muurbegroeiingssysteem, kan er gebruik gemaakt worden van de kleinschaligheidsaftrek KIA en de milieu investeringsaftrek MIA (Code F6423). De MIA heeft te maken met het positieve effect wat een plantenwand heeft op een binnenklimaat. Dit betekent dat totaal 64% (28% Kia en 36% MIA) van de investering in mindering gebracht mag worden op jouw bedrijfsresultaat.

Neem contactmet ons op om toepassingsmogelijkheden in jouw pand te bespreken. Wacht daarmee niet tot jouw project volledig ingericht is. Er is in een vroeg stadium van inrichting vaak meer technisch mogelijk dan later.

Bezoek ons
Wij ontvangen jou graag in ons Green Creations Centre
visite
Wij komen graag
bij jou langs
contact
Je kan ons altijd
bellen of mailen
brochure
Download een van
onze brochures