Green Moss Creations

Met mossen kun je op veel manieren creatieve interieurontwerpen maken. Dit brengt een mooi gevoel van natuurbeleving. Door met verschillende soorten en/of kleuren mos te werken, kun je een waar kunstwerk creëren. Het mos is geïmpregneerd en leeft niet meer, maar heeft wel die uitstraling. Water geven en verzorging ervan is niet nodig. Een ander voordeel is dat het mos geluiddempend werkt.

  • Moswanden
  • Mosschilderijen, ook wel mospanelen
  • Mosletters
  • Moslogo’s
  • Mostafels
  • Mosvloeren
  • Deskdividers van mos
  • Roomdividers van mos
Wat kunnen wij met mos voor je maken?

De natuurlijke beleving in een ruimte creëer je snel door een hele muur met mos te bekleden. Bolmos, platmos en rendiermos wordt hier veel voor gebruikt. De mooie extra eigenschap die een moswand heeft, is dat het flink geluid reduceert. Ideaal dus voor bijvoorbeeld een kantoortuin, call centre of presentatieruimte. In ruimtes waar veel presentaties gegeven worden, werken we ook wel met mos om grote beeldschermen heen, zodat de wand vriendelijker oogt voor de kijkers. Wil je werkplekken scheiden met verplaatsbare kamerschermen die ook nog geluid absorberen, bekijk dan de Green Room Divider. Voor meer fotomateriaal en technische informatie over de Green Creations producten, bekijk de brochure.

Verschillende soorten moswanden

Moswanden kunnen worden samengesteld van diverse soorten mos. De meest gebruikte mossoorten zijn platmos (lappenmos), bolmos (kussentjesmos) en rendiermos (Noors- of IJslands korstmos). Iedere mossoort heeft haar eigen structuur (verfijnd, strak of juist wat lossig) en kan ook weer in diverse kleuren (niet alleen in groen) worden uitgevoerd.  De combinatiemogelijkheden voor een moswand zijn eigenlijk ontelbaar. Moswanden zijn daardoor voor elke gewenst patroon mogelijk, die we op maat kunnen samenstellen. Natuurlijk adviseren we u graag.
Platmos

Platmos

Mossenmix

Mossenmix

Bolmos

Bolmos

Dimidium

Dimidium

Urban-mos

Urban-mos

Bezoek ons
Wij ontvangen jou graag in ons Green Creations Centre
visite
Wij komen graag
bij jou langs
contact
Je kan ons altijd
bellen of mailen
brochure
Download een van
onze brochures