Green Creations relatiedagen

4 tot en met 8 oktober 2021

In de week van 4-8 oktober organiseren wij relatiedagen voor onze klanten en voor ontwerpers die zich bezig houden met vastgoed interieurs. Ons Green Creations Centre staat deze dagen volledig in het teken van:

• 6 New Green Concepts
• Onderscheidend groen voor het bedrijfsinterieur
• Artificial Green
• Kersttrends 2021

Ben jij benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen in gezond en inspirerend groen voor de werkplek? Laat ons via info@bruinsmanatuurlijk.nl weten op welke dag en tijd met hoeveel mensen je wilt komen. Zetten wij de koffie en wat lekkers klaar en inspireren wij jullie graag met groen nieuws!

6 New Green Concepts
Het aanbod van groen voor in kantoren is zo groot, dat je bijna door de planten het bos niet meer ziet. Om de keuze eenvoudiger en passend bij het interieur te maken, hebben wij 6 Green Concepts ontwikkeld. Wil je een voorproefje? Bekijk ze hier. Tijdens de relatiedagen kun je diverse producten per concept zelf ervaren en kunnen we er dieper op ingaan.

Onderscheidend groen voor het bedrijfsinterieur
Mag het bij jullie wel wat anders zijn dan standaard plantenbakken? Met de Green Creations productlijn en een aantal heel bijzondere merken plantenbakken, kunnen wij jou laten zien hoe je met groen onderscheidend kan zijn.

Artificial Green
Planten en bloemen van een hoge kwaliteit kunststoffen zijn helemaal hot! Verticaal groen, hangend groen en groen voor donkere ruimten kan met kunstplanten en bloemen overweldigend zijn, alsof de natuur echt in huis gehaald is. We tonen jou graag de creatieve mogelijkheden hiermee.

Kersttrends 2021
Kerstdecoratie huren voor de werkomgeving heeft veel voordelen. Geef de zorg voor een stralende kerstuitstraling uit handen aan Bruinsma en je bent verzekerd van succes. Maak een tour door de kerstshow en binnen no time heb jij de smaak en het kerstgevoel helemaal te pakken.
Van klanten, maar ook zeker van vrienden en familieleden hoor ik vaak "als je bij jouw bedrijf binnen komt, ben je meteen verkocht".

Tijdens de relatiedagen in oktober is het zeker de moeite waard om langs te komen, want dan pak je ook de stralende kerstshow nog mee. 

Kortom, mogen wij jou ook overtuigen van het moois wat de natuur ons te bieden heeft? Kom langs en laat je verrassen!
contact
U kunt ons altijd
bellen of mailen