Veel gestelde vragen

Heb je een vraag voor ons? Wellicht staat het antwoord hieronder! Mocht dit niet het geval zijn dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen d.m.v. ons contactformulier.
Een groenadviseur komt bij jou langs om jullie wensen te bespreken en bekijkt de locaties waar interieurbeplanting gewenst is. Daarna ontvang je binnen enkele dagen een vrijblijvend groenvoorstel op maat. Wil je eerst wat meer idee├źn opdoen en mogelijkheden bekijken? Je bent van harte welkom in ons Green Creations Centre!
Ja, planten dragen door de verdamping van water bij aan een hogere luchtvochtigheid. Er zijn echter meerdere factoren die sterk van invloed zijn, zoals airconditioning, luchtcirculatie en ramen die wel/niet open gaan. Het in balans zijn van al deze factoren is nodig om de juiste luchtvochtigheid te krijgen.
Ja, dat kan, maar pak ze altijd eerst met een hoes in. Komt de buitentemperatuur echter onder de 15 graden Celsius, staat er een straffe wind of erg sterke zon, dan raden wij aan om de planten door een groenprofessional te laten verhuizen om koude schade, inbranding en plantenziekten te voorkomen. Je behoudt dan ook de garantie op de beplantingen.
In principe niet, tenzij de particulier onder begeleiding van een binnenhuisarchitect of interieurstylist een afspraak wil maken.
Ja, dat is geen probleem. We komen dan eerst graag vrijblijvend bij de beplanting kijken en maken dan een voorstel voor een onderhoudscontract voor jullie.
Creative Workspace