Bruinsma bos in zicht!

Op 1 juli vierden wij het 1-jarige bedrijfsbospartnerschap met de Stichting Trees for All. Met dit partnerschap laten we in 2 jaar 2000 bomen aanplanten, waarvan 1000 in Nederland en 1000 in het buitenland. In juli 2021 heeft Bruinsma dus een ‘eigen’ stukje bos gerealiseerd. Hiervoor uiteraard dank aan onze klanten, die door hun aankoop van interieurbeplanting bij Bruinsma dit mede mogelijk hebben gemaakt.

Uit het jaarverslag van Trees for All:

Wereldwijd groeit het besef dat het aanplanten van bomen cruciaal is voor het voortbestaan van onze aarde. Ook in Nederland is er veel aandacht voor de realisatie van meer bos. De Nederlandse Bossenstrategie heeft als doel om 37.000 hectare bos aan te leggen de komende 10 jaar. Een groei van tien procent.

Enerzijds moeten we zoveel mogelijk bos planten, anderzijds moeten we zorgen dat we de bestaande natuur beschermen. De allesvernietigende bosbranden als gevolg van ontbossing en toenemende droogte in de Amazone en Australië waren vorig jaar hartverscheurend. Ook dit jaar is de situatie zorgwekkend. Maar we blijven geloven in de mogelijkheid dat we met elkaar het tij kunnen keren. Iedere boom telt, iedere positieve actie is een stap in de goede richting.

Door zoveel mogelijk bos te herstellen en aan te planten en mensen bewust te maken van hun eigen impact op het klimaat. Corona heeft ons laten zien dat het anders kan en moet. Dat klimaat, gezondheid en welzijn hand in hand gaan. Vorig jaar hebben we dankzij de steun van al onze donateurs een recordaantal bomen kunnen planten en CO2 kunnen compenseren. Ook dit jaar hopen we weer een record te kunnen breken. Niet omdat groei een doel op zich is, maar omdat de wereld meer bomen nodig heeft.


Helga
Wil je meer weten over ons partnerschap met Trees for All? Of zie je andere mogelijkheden met groen of kerst in jouw bedrijf in combinatie met een mooie maatschappelijke bijdrage? Wij zijn er zeker voor in om hier met jou over van gedachte te wisselen. Neem contact op met Helga. 
contact
U kunt ons altijd
bellen of mailen